La Policia Local de Salt ha enxampat aquest cap de setmana un conductor molt begut i que va conduir de forma molt temerària pel municipi de matinada.

El conductor va quedar denunciat penalment, perquè va donar una taxa d'alcoholèmia molt superior a la permesa, va més que multiplicar per quatre el límit màxim permès. El xofer denunciat és un veí de Salt, de 38 anys i nacionalitat espanyola.

Per aquest motiu, els agents van obrir diligències penals contra el conductor, el qual va quedar com a investigat i se l'acusa de ser l'autor de dos presumptes delictes contra la seguretat viària: un per conduir amb una taxa d'alcohol penalment punible i l'altre, per conducció temerària.

Els fets es remunten a dissabte a la matinada, quan pels volts de tres quarts de sis de la matinada, la Policia Local de Salt va rebre una trucada d'un testimoni que els alertava que acabava de veure com un home que anava molt i molt begut havia agafat el seu vehicle a tocar de la sala de concerts La Mirona. El testimoni va seguir-lo amb el seu vehicle i va donar les indicacions a la policia sobre cap on es dirigia.

El conductor begut va conduir de forma temerària, posant en risc vianants i altres conductors, des de la zona del polígon fins a l'avinguda dels Països Catalans, on es va saltar semàfors en vermell. En un punt d'aquesta cèntrica avinguda, els agents de la Policia Local van poder interceptar el conductor, el qual va ser sotmès al test d'alcoholèmia. Va donar una taxa d'1,02 mg/litre d'aire aspirat, quan el màxim és de 0,25 mg/l i va ser denunciat pels agents locals.