08 de novembre de 2018
08.11.2018

Donació de 1.200 euros de la cursa del Carrer Nou al Rotary Club Girona

La donació anirà destinada als projectes contra el càncer que l'entitat està treballant

08.11.2018 | 06:30
Quim Gubau, Marc Payrà, Josep Maria Noguer, Mònica Bartrina i Olivier Domanico, a les instal·lacions de l'associació de comerciants

L'associació Girona Centre Eix Comercial ha fet entrega avui de 1.200 euros al Rotary Club de Girona, donació recollida a través de les proves solidàries de la 40ena Cursa Popular del Carrer Nou que es va celebrar el passat diumenge 21 d'octubre.

Tant el president de l'associació de comerciants, Josep Maria Noguer, com el president dels rotaris gironins, Marc Payrà, s'han mostrat satisfets de poder col·laborar a favor d'una causa social, per segon any consecutiu en el marc de la cursa del comerç. Segons ha explicat Payrà la donació anirà destinada als projectes contra el càncer que l'entitat està treballant.

Han acompanyat als representants d'ambdues organitzacions, el membre de la junta de Govern de Girona Centre, Quim Gubau, implicat en l'organització de la cursa des de gairebé els seus inicis, la gerent de Girona Centre, Mònica Bartrina, i director tècnic de la cursa, Olivier Domanico.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook