Una dona gran i amb dificultats de mobilitat va morir la setmana passada a l´hospital Josep Trueta de Girona després de patir una caiguda a l´autobús, al barri de Can Gibert del Pla. La dona no va poder superar les lesions que li va ocasionar l´incident i la policia municipal de Girona està investigant el succés per saber què va passar exactament.

L´accident va produir-se el dimecres 24 d´octubre, pels volts de dos quarts de nou del vespre en un autocar que es va aturar a la parada que hi ha davant del número 97 del passeig d´Olot, a prop del carrer Agudes. En aquest punt, i és el que està investigant la policia municipal, la dona gran va patir una caiguda que va obligar-la a ser derivada pel SEM al Trueta, on va ser intervinguda i, posteriorment, va perdre-hi la vida degut a la gravetat del seu estat. En la investigació s´ha de determinar si unes lesions a les cames podrien provenir de l´accident i, en aquest cas, com es van produir.

Els agents estan ultimant l´atestat del sinistre viari i per això, estan entrevistant diversos testimonis per tal d´aclarir si la dona va caure perquè l´autocar que feia la línia de Salt amb Girona hauria fet alguna maniobra quan ella accedia o en sortia del transport públic o si la dona es va precipitar accidentalment i com va ser exactament la caiguda.

Quan tinguin conclòs l´atestat de l´incident es veurà si hi ha alguna persona que acaba imputada per lesions o per algun tipus de delicte més greu. De moment, està sota investigació.