06 de novembre de 2018
06.11.2018

Demà comencen les inspeccions d'amiant al carrer de Barcelona

Les actuacions, que inclouen també la ronda de Ferran Puig i la plaça del Marquès de Camps, s'allargaran fins dijous i es faran de les set de la tarda a les onze de la nit per tal de minimitzar les afectacions a la circulació

06.11.2018 | 06:30
Una reparació a la carretera, quan ja se sabia que hi havia amiant.

Demà començaran les inspeccions a l'asfalt de la calçada del carrer de Barcelona per tal de determinar si hi ha amiant a la via. Les actuacions es portaran a terme dimarts, dimecres i dijous d'aquesta setmana, de les set de la tarda a les onze de la nit, amb l'objectiu de minimitzar les afectacions a la circulació. També s'inspeccionaran la ronda de Ferran Puig i la plaça del Marquès de Camps.

Els treballs consistiran a extreure testimonis de l'aglomerat asfàltic del carrer de Barcelona per determinar-hi la presència d'amiant. Els resultats han de servir per identificar el contingut i la quantitat d'amiant de cada testimoni, la profunditat de la presència d?amiant respecte la calçada actual i el gruix de les capes d'asfalt que continguin amiant.

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Germans Cañet Xirgu per un import de 11.028,36 euros (IVA inclòs). Les actuacions començaran demà a la ronda de Ferran Puig i aniran avançant i desviant el trànsit a mesura que es facin les extraccions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook