La primera edició del Circ Charlie Rivel tancava les seves portes després de superar els 8.000 espectadors. Les dotze funcions programades coincidint amb les Fires de Sant Narcís van tenir una ocupació mitjana del 80%. La Cúpula de les Arts, el nou espai escènic multifuncional de la ciutat, es va transformar en un circ de cambra amb orquestra en directe, un format que feia més de 40 anys que no es veia a la ciutat. Amb un aforament de fins a 800 persones, la Cúpula de les Arts va estrt la seu d'aquest projecte que complementa els escenaris de més de 2.000 butaques del Circ de Nadal de desembre i del Festival Elefant d'Or de febrer, esdeveniments que organitza la mateixa Circus Arts Foundation.

El públic va riure amb els artistes belgues Elastic i Freres Taquin, va vibrar amb el dinàmic malabarista holandès Michael Betrian i va gaudir amb les atraccions dels grups femenins Blach Diamond (Etiòpia, contorsió i antipodisme) i Skyline.

Per a Fires de Girona, la Circus Arts Foundation va apostar per un nou format més íntim, amb tres passis diaris i fins a dotze representacions en cinc dies.

El passat dilluns, una de les troupes del circ, el Duo Vitalys del Perú, acròbates de mà a mà, van batre el rècord Guinness mundial d'ascens per escales en equilibri de cap a cap: 99 graons en 53 segons.