Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han detingut dos joves per un robatori molt violent al barri de Sant Narcís. Ambdós han ingressat a presó. Els presumptes autors dels fets van colpejar fortament la víctima, la van agafar pel coll i li van causar pèrdues de consciència.

Els delinqüents arrestats pels agents de la comissaria de Girona són dos homes de 21 i 22 anys, de nacionalitat paquistanesa i índia, un d'ells amb domicili desconegut i l'altre a Salt, els quals van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. El cas es manté obert perquè falten dos persones més per identificar.

Els Mossos van tenir coneixement que el passat 20 d'octubre, pels voltants de dos quarts de dues de la nit, s'havia produït un robatori amb violència i intimidació a la ciutat de Girona.

Els fets van succeir quan un jove caminava per la plaça Assumpció en direcció al seu domicili. De sobte, mentre escoltava música amb els auriculars, va notar com algú l'agafava per l'espatlla i el retenia. Quan es va girar, va veure com un noi, acompanyat de quatre joves més, li demanava el seu telèfon mòbil.

Un d'ells, segons van informar els Mossos, va agafar la víctima pel coll i el va immobilitzar, mentre que un altre dels joves el va colpejar amb violència fins provocar-li pèrdues de consciència. Quan van aconseguir sostreure-li el telèfon mòbil van marxar.

La investigació dels Mossos de la comissaria de Girona va permetre identificar els autors de les agressions i el dia 23 d'octubre una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar dos dels nois i els va detenir a la mateixa plaça on s'havien produït els fets.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions, ja que hi ha dos dels fugits que encara no s'han pogut localitzar.

Els detinguts pels fets, però, que tenen diferents antecedents, van passar el dia 24 d'octubre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.