Un any més, el grup Terra Endins va omplir les escales de la Catedral en la tradicional cantada d'havaneres del dia de Sant Narcís. Feia precisament 40 anys que la formació actuava per primer cop en aquest indret, l'any 1978. Un esdeveniment que, aleshores ningú ho sabia, és ja un dels més tradicionals de les Fires de Girona.

Ahir, la temperatura era quasi gèlida, amb només 6 graus, però això no va ser impediment perquè centenars de persones s'apropessin a l'indret per escoltar les cançons del grup.

Entre les primeres, Al Pirata de Joan Torrellas, el vals Vell pescador, que va provocar que el públic es gronxés d'un costat a l'altre, la balada d'Ortega Monasterio T ornada a Menorca o una sardanes que van decidir rescatar per a ahir: Torroella Vila Vella.

Abans de l'inici del concert, membres de l'associació Duchenne-Somriures Valents va lliurar 35.000 euros recollits aquest any a representants de l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on es tracten nens amb distròfia muscular de Duchenne, una malaltia considerada rara. Dos d'aquests nens són dos germans gironins. Des de fa anys, l'Associació aprofita les havaneres, entre altres actes, per recollir f0ns.