Els experts van preveure un cap de setmana regirat amb un dissabte plujós arreu de les comarques gironines, amb vent afegit a la zona de l'Empordà, i una considerable baixada de temperatures sobretot durant el dia d'avui.

La previsió de mal temps sempre és un obstacle per als firaries que viatgen de poble en poble per Festa Major, ja que les pluges i el fred poden disminuir exponencialment l'afluència de clients. El firaire de l'atracció infantil Acualandia Antonio Díaz porta involucrat en el món de les fires des de petit. L'atracció consisteix en un circuit de vagons amb diversos personatges que volen recrear el paisatge d'un llac. Mentre la gran majoria d'atraccions ahir al matí romanien tancades, Díaz enllestia els últims preparatius per poder obrir. Després d'una llarga experiència a l'esquena, el firaire confessa que «moltes vegades la pluja acaba significant la ruïna total».

Al matí les fires de la Devesa dormen, excepte alguns restaurants com el Mesón de la Fortuna. El treballador Jesús Lirio explica que «intentem obrir plogui o no plogui de les onze del matí a les dues de la nit, malgrat que a vegades ens hem vist obligats a tancar pel mal temps».