27 de octubre de 2018
27.10.2018
L'Empordà

Intentaran batre de nou un rècord Guinness del circ a les escales de la Catedral

Una parella d'artistes peruans s'enfrontarà a un dels reptes més difícils de l'acrobàcia

27.10.2018 | 06:30
Intentaran batre de nou un rècord Guinness del circ a les escales de la Catedral

n L'escalinata de la Catedral de Girona serà l'escenari aquest migdia d'un dels reptes físics més exigents mai plantejats a la història de l'acrobàcia: la parella d'artistes peruans Pablo Nonato i Joel Yaicate, coneguts mundialment amb el nom artístic de Duo Vitalys, intentaran batre el rècord d'ascens en equilibri de cap a cap (una modalitat en què el portor sosté amb el cap el seu company en posició invertida mentre puja escales), que en aquests moments ostenta la parella d'artistes vietnamites Giang Brothers.

De fet, quan els Giang varen batre el rècord a Girona, la seva proesa va registrar més de 80.000 reproduccions a les xarxes i es va convertir en un dels elements de promoció de la ciutat més importants de tot l'any.


Espectacle del Charlie Rivel

El gran repte precedirà les dotze representacions de la nova producció de Circus Arts Foundation: el circ Charlie Rivel, que tindran lloc a la nova Cúpula de les Arts instal·lada recentment a la carretera de Barcelona.

L'espectacle, que ha estat creat exclusivament per a aquestes Fires de Girona, actualment ja ha superat les 4.000 entrades venudes.

En aquest muntatge, el Duo Vitalys estarà acompanyat d'altres 22 artistes internacionals, i inclourà una selecció de les primeres figures dels grans circs europeus i l'orquestra titular del prestigiós Cirque d'Hiver Bouglione de Paris sota la batuta de Pierre Pichaud.

Segons expliquen els seus promotors, feia més de 40 anys que un circ per a fires no anava acompanyat d'una orquestra en viu i en directe.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook