n La M.O.D.A., Els Amics de les Arts, Els Catarres, Dr. Calypso i Xavi Sarrià i El Cor de la Fera són les gran actuacions que acollirà enguany l'escenari de La Copa. Una de les principals novetats de la programació musical de les Fires és el marcat accent femení respecte d'edicions anteriors. El grup tarragoní Roba Estesa, amb un clar caràcter festiu i combatiu, i la banda de rap valenciana Pupil·les obriran avui la primera nit de música a La Copa. Nit que estarà liderada per l'actuació d'Els Catarres. El grup d'Aiguafreda torna a l'escenari de La Copa per presentar el seu últim treball: Tots els meus principis.

La segona nit de festa a La Copa, demà, estarà carregada de rock de la mà del grup català Eina, la banda alternativa Blowfuse, i els guanyadors del Concurs Intro 2017 de les Fires de Girona Roko Banana.

La festa a les barraques continuarà el diumenge, ja que el dilluns, Sant Narcís, és festiu a Girona i rodalies. La nit estarà encapçalada per l'actuació d'Els Amics de les Arts, que actuaran per primer cop a La Copa i tancaran la gira del seu darrer disc a Girona. La mateixa nit també actuarà Obeses. El grup de pop-rock català format el 2010 a Tona presentarà a Girona el seu cinquè i darrer treball, titulat Fills de les estrelles.

Les DJ franceses Miss Kittin i Louisahhh seran les dues dones protagonistes de la nit electrònica del dijous, 1 de novembre, que es programa amb col·laboració amb EUMES

la nit de divendres estarà liderada per Auxili. La reggae band trepitja amb força el 2018 després d'una imparable i meteòrica projecció que el jove octet valencià va encetar el 2014. Abans de l'actuació d'Auxili, pujarà a l'escenari de La Copa The Baboon Show. El conjunt de punk rock suec està en boca de tothom i ha participat en els principals festivals europeus. La formació actuarà per primer cop a Girona, on presentarà el seu últim treball Radio Rebelde. Senyor Oca, uns dels referents del rap de la terra, tancarà la nit del divendres presentant el seu tercer disc Cant de Pagès.

Les barraques finalitzaran el dissabte 3 de novembre amb un dels concerts més esperats: La M.O.D.A. (acrònim de La Maravillosa Orquesta del Alcohol). Tot seguit actuarà Xavi Sarrià i El Cor de la Fera. El líder d'Obrint Pas torna a fer cançons i presenta el seu nou disc en solitari. Els últims a pujar a l'escenari seran els integrants de Sense Sal, un grup que aposta per la línia d'un pop folk festiu.