n El carismàtic raper senegalès, autor d 'Ola k ase i Independent, és el pregoner de la 10a edició del Corremosques, que se celebrarà el pròxim dissabte 3 de novembre al Barri Vell de Girona. Lory Money és el pseudònim de Dara Dia, un músic senegalès que es va fer popular a través de Youtube.

«Si viene policía, hago el Santa Claus» cantava Lory Money en el seu primer vídeo. Era el 2011 i havia arribat a Espanya en pastera cinc anys abans, des del Senegal. Cada matí plantava la seva manta plena de CDs i DVDs al costat del Mercat Central de València. I quan apareixia l'autoritat sortia corrent amb la mercaderia a l'espatlla com Santa Claus. Així ho explica al seu llibre de memòries titulat El youtuber que llegó en patera.

Compartia l'afició pel rap amb el seu amic Cris. Va ser ell qui el va animar a reflectir la seva particular visió del món en lletres de rap que després els dos convertien en vídeos. El 2013 va arribar Ola ke ase, el seu gran èxit: tres milions de visites en una setmana. D'aquí a riure del Petit Nicolás, del «relaxing cup of café con leche» i d'en Puigdemont amb Independent.