La portaveu del grup municipal del PP a Girona, Concepció Veray, ha tornat a denunciar «l'arbitrarietat de l'equip de Govern en l'aplicació de les ordenances municipals, arran del muntatge indecent, insultant i ofensiu, col·locat pels independentistes el passat cap de setmana a la llera del riu Onyar».

Veray va registrar ahir al consistori una bateria de preguntes escrites demanant explicacions a l'alcaldessa, Marta Madrenas, sobre aquest muntatge, reclamant, entre d'altres qüestions, que aclareixi «per què a altres entitats, des de l'Ajuntament, se'ls ha denegat el permís per a la col·locació de pancartes a la llera del riu Onyar, tal com ens consta des del nostre grup municipal». Així mateix, en l'escrit, Veray pregunta si «van donar permís des de l'Ajuntament per a la realització d'aquesta acció», i en aquest cas, vol saber «quina és la data de l'atorgament del permís, de quin tipus és i en quins criteris s'han basat per donar-lo, tenint en compte que en diferents ordenances municipals s'especifica que no estan permeses les accions d'aquests tipus». A més, sol·licita «una còpia de l'expedient iniciat arran de la petició per fer aquesta acció a la llera».

D'altra banda i en el cas que no hi hagi permís, Veray, en base a l'0rdenança de convivència ciutadana, ha preguntat per què no es va evitar que es muntés. I també demana que s'especifiqui si s'ha iniciat un expedient sancionador i quina serà la sanció que es posarà a l'autor o autors del muntatge».