24 de octubre de 2018
24.10.2018

Girona obre la convocatòria d'ajuts a associacions per a la promoció de les tecnologies digitals

L'objecte de la convocatòria és finançar les iniciatives que promocionin les tecnologies digitals i la visibilitat d'aquest sector com a element de competitivitat i innovació al territori

24.10.2018 | 06:30
El teclat d'un ordinador.

L´Ajuntament de Girona obra la convocatòria d´ajuts a associacions per la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic de Girona. El termini de presentacions finalitza el dia 7 de novembre, últim dia en que podran fer les sol·licituds a través de la seu electrònica.

L´objecte de la convocatòria és finançar les iniciatives de l´any 2018 impulsades per associacions de la ciutat representatives del sector de les tecnologies digitals i que tinguin com a objectiu la promoció de les tecnologies digitals i la visibilitat d´aquest sector com a element de competitivitat i innovació al territori.

La convocatòria preveu criteris de foment de l´accessibilitat, la igualtat de gènere i la presència de la llengua catalana a les tecnologies, entre altres aspectes a valorar de les propostes presentades per les candidatures.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook