Alguns esportistes que freqüenten els camins i corriols a l'entorn de la carretera que serveix per arribar fins al santuari dels Àngels han topat amb diversos abocaments i han denunciat la irresponsabilitat i l'incivisme de les accions.

Un dels casos l'ha posat sobre la taula un ciclista, l'Isaac, que baixant per la zona asfaltada va veure com en una corba hi havia restes de construcció, bosses de grans dimensions i plenes del que posteriorment va saber que era terra i, fins i tot, el cadàver d'un pastor alemany. Lamenta que hi hagi gent capaç d'abandonar un animal mort a qualsevol lloc i explica que voltant per la zona ha observat altres abocaments on s'hi pot veure «de tot». «La gent està agafant la mala costum de llençar el que ja no li serveix al primer lloc que troba», lamenta. Va trucar al 112 però primer va contactar amb una persona animalista per comprovar si el gos tenia xip.

Un altre abocament situat molt a prop d'aquest el va trobar un noi que corria a prop de la carretera, per un camí proper a la fàbrica que hi ha a la part més baixa de la carretera. En aquesta ocasió, l'esportista va trobar restes de deixalles que semblaven de l'àmbit sanitari. Hi havia gases, pots amb líquid a dins i alguns productes tacats presumptament de sang. Hi havia diversos pilons en diferents punts del camí. En Pere critica que hi hagi persones que no tinguin cap problema en deixar en qualsevol marge tota mena d'objectes. En aquest cas, una gran «quantitat de merda que posa en risc la seguretat de tots».

Fa uns mesos, amb la neteja dels vorals de la carretera dels Àngels van aparèixer multitud de restes de deixalles.