L'Espai Gironès ha recollit 1.683 peces de roba donades pels visitants, que s'han implicat molt en aquesta acció solidària que s'ha dut a terme aquest mes d'octubre en el marc de la campanya de la moda.

La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, va agrair que un cop més el centre comercial hagi donat suport a l'entitat. El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la gran resposta que hi hagut per part del públic que ha fet possible assolir aquesta quantitat de roba recollida en només deu dies.

La campanya de moda de l'Espai Gironès ha omplert de desfilades, concursos i activitats solidàries el Centre Comercial ha estat un gran èxit. El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats. Jordà ha manifestat que "hem tancat una campanya de moda amb unes dades molt bones, amb una gran participació dels visitants i una gran implicació de les botigues".

En el marc de l'Espai Moda el Centre Comercial s'han dut a terme càstings, desfilades i s'han repartit diferents premis per mitjà d'originals concursos que han reunit prop de 700 participants. Aquests concursos consistien en endevinar el preu dels conjunts de roba i complements que han estat exposats a l'Espai Gironès els últimes dies dins de sis càpsules de moda de grans dimensions que simulaven sis planetes del sistema solar. Tots aquests conjunts eren de les botigues de l'espai Gironès. També s'havia d'endevinar el preu dels maniquins vius que van desfilar dissabte.

Una altra de les activitats destacades de la campanya de moda de l'Espai Gironès han estat les dues masterclasses de fotografia per Instagram que ha ofert la influencer de Salt Laura Brunet, amb més de 200.000 seguidors.