La forta tempesta d'aigua i vent que ha caigut a la ciutat de Girona aquesta matinada ha tirat per terra un dels arbres de grans dimensions que hi havia al parc Central. Es tracta d'un dels pollancres que havia aconseguit sobreviure a les obres de reuirbanització del parc Central i els treballs d'Adif fruit de l'arribada del TAV. L'arbre, estava en una zona verda a tocar del carrer Bisbe Sivilla i la Punxa.

Quan es va decidir no talar aquest arbre, tot i les obres del TAV, se'l va protegir i posteriorment se'l va deixar en una zona elevada, on lluïa encara més. Avui al matí, quan els veïns i vianants s'han despertat, s'han trobat amb l'arbre arrancat a terra, arrels incloses i tombat ocupant una gran peça de zona verda, on sovint hi ha nens jugant a futbol o gent passejant gossos tot i estare prohibit.

La tempesta ha tirat a terra arbres en altres punts de la ciutat, com al carrer Santa Eugènia, al carrer Joan Maragall o al carrer Mariano Montorro, entre d'altres, segons fonts municipals.