La formació per a docents «Com s'educa el talent emprenedor» que impulsa la Fundació Princesa de Girona a través del seu programa «Educar el talent emprenedor» arrancarà el 14 de novembre a Girona. En total se celebraran tres sessions presencials de vuit hores cadascuna (14 i 15 de novembre i 13 de desembre) que tindran lloc a la seu de la Fundació, al carrer Juli Garreta. Les inscripcions són gratuïtes.

El curs és itinerant i té com a objectiu oferir als docents noves eines per a fomentar l'aprenentatge actiu i significatiu a l'aula a través de l'ús de diferents metodologies innovadores com la realització de projectes, l'ús de rutines de pensament i el design thinking, entre d'altres.

Aquesta setmana ha començat la formació a Santander, on han participat quaranta docents. La pròxima parada d'aquesta formació tindrà lloc a Badajoz (23 d'octubre). Després de passar per Extremadura, «Com s'educa el talent emprenedor» arribarà a Cadis (6 de novembre), Girona (14 de novembre) i Pamplona (20 de novembre). Un cop finalitzi la formació presencial, els participants tindran l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits impulsant projectes emprenedors als centres educatius.