El Barri Vell de Girona tornarà a omplir-se d'escolars aquest divendres en el tradicional concurs de Pintura Ràpida Infantil i Juvenil del GEiEG, que arriba a la seva 45 edició. Des de P3 fins a 4t d'ESO, els escolar hauran de demostrar les seves habilitats a sobre del paper amb la temàtica habitual de "El Barri Vell de Girona". Hi participaran uns 2.700 estudiants. Més endavant les obres es posaran a la venda i tota la recaptació anirà destinada a Càritas.

Els escolar son els responsables de escollir la modalitat de pintura que volen utilitzar i és aquí on comença "la creativitat" de cadascun d'ells. Els treballats de tots els participants seran avaluats per un jurat professional tenint present els aspectes visuals i tècnics.

El GEiEG tornarà a omplir el Barri Vell de Girona d'escolars, en una de les activitats més tradicionals de l'entitat que a més, és l'avantsala del començament de les Fires de Girona.

El Concurs de Pintura Ràpida Infantil i Juvenil del GEiEG començarà a les nou del matí amb la recollida de làmines a la intersecció entre la Rambla de la Llibertat i el Pont de Pedra. La finalització serà entre 12:00 i 12:30 hores, segons l'escola.

El divendres a les 11 del matí, Francesc Cayuela, president del GEiEG, juntament amb l'alcaldessa Marta Madrenas i Josep Pujols, regidor d'esports i educació faran una "volta" per les diferents parts del Barri Vell on es trobin els escolar.

Caire solidari

Un cop el Jurat hagi escollit els treballs finalistes, la resta es posaran a la venda el proper 1 de novembre, a la carpa que el GEiEG tindrà a la Fira de llibre infantil i juvenil de Girona, a un preu de 5 euros. La recaptació sencera anirà destinada a Càritas de Girona amb l'objectiu de donar suport a una de les entitats solidaries amb més presència de la ciutat.