12 de octubre de 2018
12.10.2018

Mifas gestiona un nou aparcament al GEiEG

Vol funcionar com a alternativa d'estacionament per a les visites a l'hospital Josep Trueta · Amb la seva obertura, es dona feina a tres persones amb discapacitat física · Els socis del GEiEG gaudeixen d'un 20% de descompte

12.10.2018 | 06:30
Mifas gestiona un nou aparcament al GEiEG

Tadifi, el centre especial de treball del Grup MIFAS, ha obert un aparcament públic a l'aire lliure amb capacitat per a uns 60 vehicles. Està situat a les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç.

L'aparcament està obert de les 7:00h del matí a les 23:00h de la nit, disposa de caixers per fer el pagament de forma automàtica i també de personal propi. En concret, s'han contractat tres persones amb discapacitat física sorgides de la Borsa Laboral que gestiona l'entitat. L'aparcament està dotat també de sistemes de videovigilància per garantir la seguretat dels vehicles.

Es preveu que sigui freqüentat pels visitants de l'Hospital Josep Trueta, donada la seva proximitat, i la manca actual d'aparcament en aquesta zona.

A més, Tadifi ofereix un 20% de descompte als socis del GEiEG que es fa efectiu presentant la targeta de soci o associat, a la guingueta del mateix aparcament en horari presencial.

Per a la seva obertura, s'han realitzat tot un seguit d'obres d'adequació que han durat prop d'un any.

Els centres especials de treball del Grup MIFAS es van crear amb l'objectiu d'oferir llocs de treball a les persones amb discapacitat física i que tots els seus beneficis es reinverteixen a la Fundació MIFAS.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook