11 de octubre de 2018
11.10.2018

Ayats afirma que ERC està «absolutament oberta» a reeditar l'acord amb MES

Assenyala que deixarà el Senat si és escollit alcalde ?L'alcaldable vol forjar un projecte «guanyador» amb una proposta «pròpia i valenta»

11.10.2018 | 06:30
Ayats conversa amb el president local d'ERC, David Sabaté.

El recent escollit alcaldable d'ERC per a les municipals del 2019, Quim Ayats, va afirmar ahir que el partit està «absolutament obert» a reeditar l'acord amb el Moviment d'Esquerres (MES), amb qui ja es van presentar a les anteriors eleccions. Det fet, un dels quatre regidors del grup municipal actual és Pere Albertí, de MES. Segons Ayats, hi ha una «connexió ideològica òbvia» entre les dues formacions. Més enllà d'aquest diàleg, l'alcaldable va afirmar que no és moment de «plantejar coalicions o no coalicions», sinó de treballar per forjar un «projecte guanyador», teixint xarxa a la ciutat i fent una proposta «pròpia i valenta».

Ayats també va afirmar que si l'escullen alcalde deixarà el seu escó al Senat. Ayats va agrair la feina feta pels quatre regidors que encara conformen el grup d'ERC-MES. «De les primeres persones amb qui vaig parlar quan em vaig decidir a fer el pas va ser Maria Mercè Roca, he parlat amb tots i continuaré parlant amb tots perquè hem d'anar el màxim de junts possible», ha afirmat el senador en la roda de premsa posterior a la celebració de les primàries. Això també inclou Miquel Poch, l'únic regidor que no ha renunciat a continuar a la llista d'ERC per a les pròximes municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook