El vicealcalde i regidor de seguretat, Eduard Berloso, va enviar ahir mateix una carta arran de la polèmica pels agents tutors. El regidor lamenta que cap de les formacions que denuncien la possible supressió (ERC-MES, CUP i PSC) hagi contactat amb ell per demanar informació. A més assegura que «mai s´ha posat en dubte el manteniment del servei, ni de la seva qualitat» i que, a més, «estem estudiant maneres de potenciar-lo per així incrementar el seu èxit».

Berloso indica que «s´estan analitzant diverses possibilitats tant dins de l´organització de la policia municipal com també en contacte amb altres àrees de l´Ajuntament i el Departament d´Ensenyament de la Generalitat, amb qui s´ha pactat una reunió amb aquesta finalitat».

En aquesta carta, el regidor explica que coneix «la satisfacció que hi ha a altres centres escolars pel funcionament d´aquesta iniciativa sorgida d´aquest mateix govern actual» i que, per tant «com és lògic, no posarem en dubte un programa que varem implantar des d´aquest mateix govern el 2015». Recorda que «responia a una necessitat social i educativa que no estava oferint ningú» i que a dia d´avui es manté. També que «l´experiència ha permès millorar el servei, tant per als agents com també en la implicació de les escoles i famílies». Finalment, la missiva aprofita per «lamentar i rebutjar» els «dubtes» que «s´han volgut generar en aquest tema, sobretot perquè afronta una problemàtica especialment sensible i que continuarà sent atesa en les millors condicions possibles».