Més de 2.200 persones han participat en les diferents activitats que s'han organitzat en el marc del primer cicle Fem Vida al Parc a la ciutat de Girona. El parc del Migdia, el parc Central, el parc de les Ribes del Ter, el parc de Domeny, el parc de les Pedreres, els jardins de la Devesa, el castell de Montjuïc, el parc de Núria Terés, el parc de Vista Alegre i el jardins de la Muralla han acollit una quarantena d'activitats culturals, esportives i d'oci del 26 de maig al 23 de setembre.

Cal destacar especialment l'assistència elevada (del 92% del total de l'aforament) en les actuacions musicals ofertes dins el segon any de la proposta de música a l'aire lliure de Notes del Parc. Els concerts de Pau Vallvé (300 persones), la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (200 persones), la Balkan Paradise Orchestra (180 persones) i Carmen 113 (160 persones) han estat les propostes més seguides.

Prop de 200 persones han participat també en l'activitat de cinema a la fresca que s'havia organitzat el mes de juliol des de l'Estació Espai Jove i desenes de persones més han seguit les activitats físiques i esportives que s'havien programat pràcticament cada cap de setmana de juny a setembre. Finalment, per motius de logística, es van haver de suspendre els dos tallers de construcció de caixes niu.

El projecte Fem Vida al Parc ha nascut com a aixopluc de diverses propostes existents i incorpora noves activitats lúdiques amb l'objectiu de potenciar l'ús ciutadà dels espais públics de la ciutat.