03 de octubre de 2018
03.10.2018
L'Empordà

Ciutadans vol que es garanteixi que no es tornarà a suspendre "unilateralment" els focs de les Fires

La portaveu municipal, Míriam Pujola, també demana, en una moció, que les suspensions d'esdeveniments oficials només es puguin fer per acord unànime de tots els partits

03.10.2018 | 06:30
Ciutadans vol que es garanteixi que no es tornarà a suspendre "unilateralment" els focs de les Fires

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha presentat una moció per a ser debatuda en el proper ple municipal amb l'objectiu d'aconseguir que el govern convergent emeti un comunicat oficial "confirmant que aquest any no suspendrà cap acte de les Fires", que tindran lloc del 26 d'octubre al 4 de novembre.

L'objectiu de Ciutadans és evitar que l'alcaldessa "torni a suspendre de forma unilateral" el castell de focs d'artifici de les Fires de Sant Narcís.

Pujola ha considerat "indigne" que l'alcaldessa de la ciutat "s'atrevís també a polititzar les fires de l'any passat" i que des del govern "s'arribés a amenaçar amb conseqüències els firaires que no volien tancar les atraccions ni la restauració". A més, ha assegurat que Madrenas "deu un agraïment als veïns de Vila-Roja", que van optar per tirar ells mateixos un castell de focs artificials perquè tots els gironins poguessin gaudir "d'una festa que havia decidit segrestar l'alcaldessa".

En la moció presentada, la portaveu de Cs també reclama que qualsevol esdeveniment oficial necessiti "l'acord previ per unanimitat de tots els grups municipals" per poder-se suspendre.

El focs es van suspendre arran del moment polític que vivia Catalunya i es van acabar fent per Sant Jordi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook