L'Ajuntament de Girona millorarà els accessos al parc de la Comtessa Ermessenda. Concretament, es crearà un nou pas de vianants que travessarà l'avinguda de Sant Narcís per arribar al parc i s'arranjarà el pas existent que connecta l'avinguda de Sant Narcís amb el carrer de la Mare de Déu del Mont.

En el marc de les actuacions previstes, s'ampliaran les voreres a la cruïlla del carrer de la Mare de Déu del Mont i l'avinguda de Sant Narcís i s'arreglarà la parada de bus urbà de la línia 5 que hi ha en aquest punt del carrer i que es correspon amb el parc de la Comtessa Ermessenda.

"És una actuació que complementa les obres que vam fer al parc de la Comtessa Ermessenda, ja que facilita la mobilitat dels veïns i veïnes del barri cap a aquest espai social del sector", ha explicat el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

Està previst que la licitació de les obres comenci aquesta setmana i les actuacions tenen un pressupost de 37.288,67 euros (IVA inclòs).