Girocòmic -la fira del còmic, el manga i l'entreteniment a Girona- celebrarà la seva tercera edició del 12 al 14 d'octubre a la Devesa. En aquesta ocasió, ha augmentat el nombre d'expositors, que ocuparan una superfície de 6.000 metres quadrats. Entre ells hi haurà escoles, botigues, llibreries, editorials, gimnasos, establiments especialitzats i associacions. Com a novetat, enguany es podrà gaudir d'una nova zona de restauració dedicada a la gastronomia oriental i una aula del te. En aquesta ocasió, l'autor del cartell ha estat l'il·lustrador Rafater, que treballa en el mercat americà i japonès.

Durant el Girocòmic es faran una vintena de conferències, més de 25 autors signaran exemplars, s'organitzaran quinze tallers i hi haurà vint actuacions, una desena d'activitats infantils, quinze projeccions i quatre exposicions.

Entre els principals protagonistes hi haurà Carlos Pacheco, Ana Oncina, Salva Espín, Flavita Banana, KAP, Jordi Benet, Kim, Sara Soler, Ferreres, David Benzal, Renato Roldán, Niko, Jaime Martín i Cels Piñol. A més, s'entregaran premis a Josep Antoni Poch i Carlos Pacheco.