Els jutge ha enviat a presó dos joves de 18 i 19 anys, amb múltiples antecedents, per robar una cadena d'or a una dona gran a Salt. Els fets es remunten al divendres de la setmana passada quan la central de la Policia Local de Salt va rebre una trucada alertant que dos homes havien assaltat una dona en un carrer. La víctima va explicar que un dels lladres l'havia agafat fort per l´esquena i que li havia estirat el collaret que duia.

Fruit de l'agressió, la dona va patir diverses lesions a la zona del pit i dels llavis. Un testimoni de l'assalt va explicar a la policia que un dels assaltants, que portava el cabell recollit, se'l va deixar anar i es va intercanviar la roba amb el seu còmplice, que l'esperava en un altre punt, per ajudar-lo a fugir.

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb agents de la Policia Local, els van localitzar a l'interior d'un bar de la mateixa localitat amb la roba intercanviada tal com havia ressaltat el testimoni a la policia. Durant l'escorcoll als dos individus, es van localitzar 200 euros i diversos objectes. Els detinguts són dos nois, de 18 i 19 anys, veïns de Girona i Vilassar de Mar.

Els detinguts, amb diversos antecedents per fets similars, van passar el mateix dia a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar l´ingrés a presó.