Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 11 de setembre a Girona un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a la mateixa ciutat, com a presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de dos establiments. Els agents de la comissaria de Girona van tenir coneixement que la matinada del 29 d'agost s'havien produït dos robatoris en dos comerços del centre de la ciutat.

Els fets van succeir quan pels voltants de les dues de la nit un home, que anava ocultat amb una gorra, va forçar la persiana i va rompre el vidre d'un bar situat a la plaça Catalunya. Un cop a dins, el lladre es va dirigir a la zona de la caixa registradora, la va llençar contra terra i va sostreure un total de 410 euros del seu interior. L'individu marxava pocs minuts després a peu direcció al carrer Santa Clara, i en pocs minuts tornava a violentar una altra botiga. En aquesta ocasió el lladre va forçar la porta principal de vidre d'un establiment de roba interior. Un cop dins va trencar la caixa registradora i va sostreure diverses peces de roba.

Després d'una investigació els Mossos van detenir el presumpte autor dels dos robatoris perpetrats la mateixa nit i amb pocs minuts de diferència, ja que els dos comerços estaven situats a uns cent metres de distància. El detingut, a qui consten antecedents per fets similars, va passar el dia 12 de setembre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.