Enguany, per les fires de Girona, Circus Arts Foundation proposa un nou espectacle en homenatge a l'artista de circ català més cèlebre de tots els temps: el llegendari pallasso Charlie Rivel. La funció, de dues hores de durada, oferirà 12 atraccions internacionals presentades per 22 artistes de 9 països entre els que s'inclou una selecció dels números guanyadors en les darreres edicions dels principals festivals internacionals de circ d'arreu del món: els celebrats a París, Moscou, Odessa (Ucraïna), Zhuhai (Xina) o Latina (Itàlia). Es tracta d'artistes de renom que ocupen al llarg de la temporada les pistes dels circs més importants d'Europa: Bouglione (França), Knie (Suïssa), Krone o Roncalli (Alemanya).

Per primera vegada després de quaranta anys, un espectacle de circ de les fires es presentarà amb l'acompanyament musical en directe d'una orquestra: serà el conjunt francès de vuit músics "Paris Circus" sota la batuta de Pierre Pichaud, la formació titular del prestigiós Cirque d'Hiver Bouglione de París.

Sempre en la línea d'oferir la millor experiència a l'espectador, el nou espectacle se celebra sota la carpa climatitzada més còmoda i luxosa d'Europa -Cúpula de les Arts- amb visibilitat total 360º, sense màstils, grada amb gran inclinació i butaques individuals acotxades en totes les categories. La singular configuració interior de la sala d'espectacles ofereix una proximitat excepcional entre els espectadors i l'artista.

Les entrades per a les 12 representacions, que es duran a terme entre el 31 d'octubre i el 4 de novembre, amb uns preus a l'abast de totes les butxaques (d'entre 7 i 32 euros, depenent de la zona que s'esculli) ja s'han posat avui a la venda a través del web www.CircRivel.com o a la taquilla 'Tot Entrades' situada a la Plaça d'Europa de Girona i oberta de dimarts a dissabte d'11 del matí a 9 del vespre.

El Circ Charlie Rivel continua amb la tasca de "reivindicació d'un circ de qualitat per a tothom" engegada pels seus promotors l'any 2012 quan varen crear el Festival Internacional del Circ i s'inclou dins la "Temporada d'Or del Circ a Girona" - al costat dels propers Gran Circ de Nadal sobre Gel i Elefant d'Or 2018- a través de la qual se celebren els 250 anys de circ (1768-2018) alhora que es posiciona internacionalment la ciutat com a nova capital del Circ.

La Cúpula de les Arts també ha programat un seguit d'actuacions musicals.