L'Ajuntament de Salt substituirà aquesta tardor l'enllumenat de 8 carrers, places i parcs de la ciutat. L'actuació té un doble objectiu: d'una banda reduir la despesa energètica, i de l'altra, millorar la seguretat de la via pública oferint una millor il·luminació i incidint, especialment, en els punts foscos que s'han detectat.

La nova lluminària amb tecnologia Led permetrà substituir les làmpades tradicionals. A més, s'hi han incorporat sensors de moviment en determinats espais, per poder optimitzar recursos amb criteris d'eficiència energètica.

El projecte afecta el carrer Prat de la Riba (tram entre carrer Doctor Ferran i Rafael Masó); zona tova de la plaça Catalunya, carrer Francesc Macià (tram entre Països Catalans i Pep Ventura); zona de jocs infantils del parc de la Massana; vorera de l'Estació Jove; Barri Vell (carrers Aguilera, Processó i del Rec); carrer Tres de Març i el pati de Mas Llorenç.

La renovació i millora de l'enllumenat contempla crear nous punts de llum, retallar l'arbrat que tapa els punt existents, augmentar l'alçada dels suports o redefinir-ne la ubicació amb l'objectiu de garantir una major visibilitat als vianants, entre altres actuacions basades en l'estudi elaborat pels serveis tècnics municipals.