La cinquena edició de la Cursa de la Dona ja escalfa motors. Des del mes d'agost, centenars de persones es reuneixen cada dimecres al Pavelló de Fontajau per preparar-se per la marxa del 7 d'octubre amb els Entrenaments Mediolanum de la Cursa de la Dona. Aquesta setmana però, els entrenaments es traslladen el dijous a Platja d'Aro per apropar la cursa a més dones de la comarca. La sessió començarà a les 19:45h i es dividirà en diferents grups en funció del nivell de les assistents. A més, cada un dels equips estarà supervisat per 3 o 4 trainers. El punt de trobada és el passeig marítim de Platja d'Aro, al seu pas per l'avinguda Costa Brava.

En els entrenaments hi ha lloc per aquelles dones que volen iniciar-se en el món del running i les que inclús no fan esport. Gràcies als Entrenaments Mediolanum, aquestes participants poden preparar-se pel gran dia realitzant caminades controlades a un ritme alt a través dels trainers de la Cursa de la Dona.

També hi ha sessions d'entrenament per aquelles dones que estan una mica més en forma. La proposta per a elles per preparar-se pel gran dia és realitzar combinacions de caminar i córrer. I si una ja està en forma i el que vol és millor, l'entrenament ideal és aquell centrat en tècniques de preparació i en millorar el ritme per quilòmetre a través dels consells dels runners més experimentats.

Organitzada per Esports Parra amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Cursa de la Dona tornarà a pintar els carrers de Girona el pròxim 7 d'octubre.