04 de agost de 2018
04.08.2018

La policia escorcolla la clínica iDental de Girona a la recerca de documentació

La Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra han entrat a la seu del carrer Emili Grahit per rescatar els historials mèdics dels pacients afectats pel tancament del centre

04.08.2018 | 06:30
La policia escorcolla la clínica iDental de Girona a la recerca de documentació

La policia porta a terme una operació per ordre del Jutjat d'Instrucció número 5 de l'Audiència Nacional a la clínica iDental de Girona, per rescatar els historials mèdics dels pacients afectats pel tancament d'aquest centre.

L'operatiu policial s'està duent a terme a 18 seus més que la franquícia té arreu d'Espanya

La franquícia d'iDental a Girona va tancar les portes sense avisar els seus pacients el passat 7 de juny, alguns dels quals feia setmanes i mesos que denunciaven problemes. El tancament d'iDental a Girona se suma al de moltes altres ciutats. Al maig, van tancar centres a Barcelona i Tarragona, i al juny la cadena ha clausurat, entre d'altres els de Saragossa, Màlaga, Madrid, Granada, Las Palmas, Santander o Sevilla. Associacions de consumidors han posat en marxa plataformes d'afectats per canalitzar les reclamacions dels milers de clients.

Més de 200 denúncies a Girona

La xifra de les denúncies presentades als Mossos d'Esquadra de Girona per la presumpta estafa a la clínica iDental ascendia fins a 211 en tota la província a mitjans del passat mes de juliol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
x
Loteria de Nadal