L'Ajuntament de Salt ha presentat "Salt es viu, viusalt.cat", una nova marca que neix amb l'objectiu d'esdevenir la principal eina promocional de la ciutat.

La marca la formen sis traços que dibuixen una "S" i que generen un gran dinamisme i força per representar la vida al municipi. Cadascun d'aquest sis traços explica els valors de Salt com a ciutat i de la gent que hi viu: Salt és natura, és cultura, és esport, és associacionisme, és coneixement i són fires. Els tons verds i blaus representen tota la diversitat i riquesa de Salt amb les Deveses, el seu riu Ter i la indústria Tèxtil que es va formar gràcies a aquest com a naixement i element dinamitzador de la ciutat.

La nova marca unifica tota la comunicació institucional, genera una identitat pròpia i potencia els esdeveniments que es fan a la ciutat tant a nivell local com nacional a través d'aquest referent visual.

Per assolir aquests objectius, la marca es desplega amb un nou projecte comunicatiu que neix a partir d'una nova pàgina web, que es converteix en el punt de partida per accedir d'una forma àgil i ràpida als tres grans eixos de la comunicació de Salt.

Aquest nou projecte, que neix de la mà de la nova marca, millora l'accessibilitat a la informació dels veïns i veïnes de la ciutat a través d'un itinerari de webs molt visual i intuïtiu per facilitar l'accés a tots els continguts amb només un clic.

L'Ajuntament de Salt ha creat també un manual d'aplicació de la nova marca. Aquest manual, i els arxius en diferents formats seran accessibles en breu des del web per facilitar-ne l'accés a tots els veïns i veïnes, associacions, entitats i administracions públiques.

La presentació ha anat a càrrec de l'alcalde, Jordi Viñas, i del tinent d'alcaldia de Dinamització Econòmica, Àlex Barceló.