14 de juliol de 2018
14.07.2018

El PSC recull firmes perquè la plaça de davant de la Coma Cros es digui 8 de març

Recorden que en poc més d´una setmana ja s´han reunit prop de 200 signatures, "més dels 147 vots favorables a la proposta de plaça 1 d´octubre que es van recollir en el procés participatiu"

13.07.2018 | 06:30
La plaça de la Cpoma Cros.

El PSC de Salt va engegar fa uns dies una recollida de signatures per anomenar la plaça de davant de la Coma Cros Plaça 8 de març. Joan Martín, regidor i alcaldable del PSC de Salt, ha explicat que "la proposta és un homenatge a totes les dones treballadores de la vila, però especialment a les treballadores de la fàbrica tèxtil Coma Cros".

"Amb aquesta iniciativa es pretén denominar la plaça amb una nomenclatura que no exclogui una part de la vila, ja que el nom proposat per l'Ajuntament, plaça 1 d'octubre, no representa a molts dels veïns i veïnes de la ciutat. La transversalitat del nom és evident, i no causa cap confrontació entre la ciutadania" ha afegit el regidor.

En poc més d'una setmana ja s'han reunit prop de 200 signatures, més dels 147 vots favorables a la proposta de plaça 1 d'octubre que es van recollir en el procés Participatiu que va endegar l'Ajuntament de Salt fa unes setmanes. "Demà explicarem la nostra iniciativa als veïns i veïnes que s'apropin a la carpa instal·la a al mercat setmanal. Volem un poble fraternal i que no exclogui una part important dels seus habitants" ha conclòs Martín.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook