11 de juliol de 2018
11.07.2018

L'Ajuntament vol reubicar les parades dels artesans del pont de Pedra

Hi són els dissabtes des del 1994, ara es farà un concurs i el canvi de lloc seria per raons de seguretat i de mobilitat

11.07.2018 | 06:30
Parades d´artesania al pont de Pedra de Girona.

L'Ajuntament de Girona preveu reubicar les parades dels artesans del pont de Pedra abans d'acabar l'any. Els paradistes estan ubicats en aquests espai, els dissabtes de març a juny i d'octubre a desembre i en dates festives, des de 1994. Ho va admetre la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana, a preguntes de Sílvia Paneque (PSC) i Lluc Salellas (CUP). Els artesans han rebut notificacions que hauran de deixar l'espai, possiblement després de les Fires. Es reubicaran en un lloc proper.

Plana va explicar que la intenció és obrir un nou concurs i adjudicar de nou les concessions en un altre espai. El canvi, segons va esgrimir es deu a mesures de «seguretat» vinculades a la mobilitat dels vianants. De moment, va explicar, que hi ha hagut dues reunions amb representants dels afectats i va mostrar-se oberta a seguir-ne parlant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook