Alumnes del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PTT) de Salt, de la branca d´auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic, activen el projecte En-xifra´t a partir d´una ruta per set establiments del poble que mostren set obres de l´artista saltenc Jaume Xifra, amb la col·laboració de l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament. Xifra és considerat un dels primers artistes de la generació conceptual dels anys seixanta a Catalunya, nascut a Salt el 1934 i format a França, a l´Acadèmia d´Art modern d'Ais de Provença i a l´Acadèmia Popular d´Arts Plàstiques de París.

El recorregut dissenyat pels estudiants del PTT, programa que facilita la inserció social i laboral i dona continuïtat als ensenyaments postobligatoris, busca el vincle existent entre l´obra d´art i la localització on s´exposa. Es pot seguir la ruta a partir d´un fulletó i, a més a més, s´ha creat el hashtag #enxifrat2018 per publicar les fotografies de les obres i els espais.

Per conèixer l´artista contemporani amb més profunditat, el mes de setembre es mostrarà el seu llegat amb una exposició a la Casa de Cultura de les Bernardes de Salt.