Uns veïns que viuen a la muntanya de les Pedreres de Girona han denunciat que s'hi estan produint abocaments de manera il·legal. Es tracta d'un dels revolts de la carretera que serveixen per pujar des de la part baixa del barri fins pràcticament al Pirulí. Els denunciants afirmen que els qui estan fent els abocaments, des de fa mesos, no són els qui viuen a la zona sinó d'algun vehicle que es desplaça fins allà per abocar-hi totes les deixalles, en lloc d'anar fins a la deixalleria o a qualsevol equipament on deixar controladament els residus.

Entre els que s'hi pot veure hi ha multitud de bosses de grans dimensions plenes de deixalles i moltes restes de material de la construcció com ara tanques delimitadores. També hi ha ampolles de plàstic, joguines i cubells de diferents mides.

No és el primer abocament que es detecta a la muntanya de les Pedreres. Els veïns asseguren que han avisat l'Ajuntament i la policia municipal però que no els han fet cas. Lamenten que un paratge tan «bucòlic» que podria ser un balcó amb vistes privilegiades quedi malmès per l'acció humana de persones incíviques.