07 de juny de 2018
07.06.2018
40 Años
40 Años

Uns 300 alumnes, a l'entrega de premis del 2n Concurs Materalia de trencadís

L'Institut El Pedró de l'Escala i l'Institut Cendrassos de Figueres defensaran les seves obres durant l'acte de lliurament, aquest divendres

07.06.2018 | 13:49

El lliurament de premis del 2n Concurs Materalia de trencadís  tindrà lloc aquest divendres 8 de juny a, a les set de la tarda amb la participació de 8 instituts de les comarques gironines i ha consistit en crear, dissenyar i executar obres d´art basades en el trencadís de rajoles ceràmiques per part dels alumnes. Els centres que hi han concursat són l´ INS La Bisbal, l´INS El Pedró de l´Escala, l´Institut de Celrà, l´INS Montgrí de Torroella de Montgrí, l´IE Francesc Cambó de Verges, l´Institut Baix Empordà de Palafrugell, l´INS Josep Brugulat de Banyoles, l´Institut Cendrassos de Figueres i l´Escola Madrenc de Vilablareix. El lliurament dels premis es farà a les instal·lacions de Materalia (Ctra. C-31 de Verges a Torroella de Montgrí, km 354, Canet de la Tallada).

En l´acte de lliurament els estudiants hauran de defensar les seves obres davant un jurat expert format per l´artista Ramon Pujolboira, el pintor Lluís Roura, l´arquitecte Miquel Morral i l´arquitecte tècnic Gaietà Bigarós. Per una banda, es lliurarà el Premi a la Creativitat que valorarà l´originalitat de la idea, la seva interpretació en el trencadís, el disseny i la composició artística, entre altres. També s´entregarà el Premi a la Tècnica que tindrà en compte la pulcritud dels acabats, la feina ben feta, els detalls, la neteja, la precisió i el grau de dificultat. Per últim, es donarà el Premi al Guanyador que valorarà tota l´obra en el seu conjunt, tant pel que fa al component artístic com en la seva execució.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook