Girona, Temps de Flors comptarà de nou, per sisè any consecutiu, amb la iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn "Flors de Nit". L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas; el president de l'Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, Josep Maria Oliveras, i el membre de la junta directiva de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província Benjamín Lozano, han presentat aquest matí la proposta d'enguany.

Un total de 20 establiments de la ciutat participaran a "Flors de Nit" i oferiran especialitats amb flors com còctels, tapes, menús, i dolços, entre altres, a partir de les vuit del vespre durant els dies de Girona, Temps de Flors, del 12 al 20 de maig. Els establiments participants són els següents: Blow, Casino Girona, Catalano Taverna Cu-Cut, Draps, El Doll, El Pati del Rabí, El Secret Girona, L'Argadà, La Bohême, La Malandrina, La Poma, El Mimolet i la seva terrassa, Lapsus Cafè, Lux, One, Mondo, Tasca Gallega Esconxuro, Va de Brasa i el Yeah! Indie Club.

L'alcaldessa Marta Madrenas ha volgut donar les gràcies al sector privat de la ciutat, que "amb propostes com les que tornem a presentar avui, aporten qualitat i valor afegit a Girona, Temps de Flors", alhora que ha fet una valoració molt positiva de la iniciativa "ja que constata la implicació i l'aposta dels locals d'oci i restauració de la ciutat en l'esdeveniment turístic més important que acull Girona."

L'edició d'enguany se celebrarà en record a Patxi Canibé Aspizua, que va ser vicepresident de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i propietari del bar musical Cu-Cut de la plaça de la Independència i que va morir el desembre passat. L'alcaldessa de Girona ha volgut agrair aquest gest, ja que "el fet de recordar algú que ha aportat tant a l'oci gironí ens honora com a ciutat", alhora que ha volgut manifestar que des del consistori "ens sentim orgullosos d'aquest reconeixement."

Els establiments de restauració i oci que van participar en l'edició de l'any passat van servir un total de 4.200 propostes "Flors de Nit" (un 10% més que l'any 2016), i els establiments van facturar un import total proper als 32.000 euros, superant la facturació del 2016.

"Flors de Nit" és una iniciativa que va néixer ara fa 6 anys amb la voluntat d'allargar l'estada a la ciutat dels visitants de Girona, Temps de Flors.