Acció dels CDRs (Comitès de Defensa de la República) amb un mapping a la catedral de Girona. La nit de dimecres, per sorpresa dels ciutadans de la ciutat, el temple es va convertir en un espai reivindicatiu en «solidaritat» amb el jove processat pel tall de les vies del TAV el 8-N.

Segons les imatges facilitades pel CDRs Girona, a la Catedral hi va aparèixer una gran estelada projectada a la façana de l´església i també un missatge on es podia llegir «Jo també vaig tallar les vies».

L´aquesta acció es va fer, segons el CDR, en solidaritat amb el jove pendent d'una ordre de detenció pel tall a les vies del TAV a Girona.

L'investigat, acusat d'un delicte de desordres i coaccions, va optar per no presentar-se a declarar l´últim cop que va ser requerit als jutajts. Ja que com va dir el primer cop que hi va haver d´anar «uns fets que es portaven a terme en solidaritat amb els presos polítics, les exiliades i per la construcció de la República catalana mai poden ser considerats uns fets delictius». A partir d'ara, i en qualsevol moment, l'encausat pot ser detingut.>