La Setmana per l'Activitat Física i la Salut ha implicat més de quatre mil persones en les activitats que s'han fet, malgrat que la pluja va obligar a suspendre les activitats a l'aire lliure previstes el dimecres. Una de les suspeses, el Rodajoc, es farà dimecres vinent al Parc Monar amb la participació de 350 nens de 3er de primària.

L'activitat més multitudinària va ser la cursa escolar, en la que van participar prop de mil escolars, dilluns al parc Monar. En total, la SAFIS ha proposat 45 activitats per a tots els gustos i edats, amb la voluntat de fer arribar a tots els saltencs els beneficis de la pràctica de l'activitat física.

La SAFIS ha tingut especial consideració al foment de l'activitat física entre la gent gran. Les persones grans, un col·lectiu molt actiu al municipi, dinamitzat en gran part pel Consell Municipal de la Gent Gran, son un dels centres d'atenció de la SAFIS 2018. Dimecres es va fer una xerrada amb el títol de sèniors extraordinaris, en la que persones grans van parlar en primera persona de l'envelliment actiu. I el divendres els més grans va tenir el matí sénior al passeig Ciutat de Girona.

La Setmana de l'Activitat Física i la Salut es fa cada any coincidint amb el dia mundial de l'activitat física, amb la voluntat de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d'activitat física al dia. Des de l'Àrea de Salut de l'Ajuntament es busquen activitats que motivin a segments amplis de població a fer activitat física.