L'Ajuntament la segona edició de la Food Truck Market&Co. de Salt se celebrarà el cap de setmana del 13 al 15 d'abril al Pla de Salt i concentrarà més de 30 food trucks, superant la vintena de la primera edició celebrada l´any passat.

Aquesta és l'única fira sectorial de Catalunya que va néixer amb la voluntat de dinamitzar el sector i de convertir-se en l´esdeveniment de referència per a professionals, programadors culturals i el públic general, tal com ha remarcat l'alcalde, Jordi Viñas.

La proposta d´aquest any ofereix una oferta gastronòmica àmplia i variada, i amb propostes internacionals, amb l'objectiu d´apropar un sector en expansió al públic de la demarcació de Girona i a Catalunya.

Un any més, les furgoteques es concentraran entorn a l´Espai Market on també hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l´Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB-La Mirona. En concret hi actuaran, entre d´altres, La Moderna, la Girona Big Band i l´Hora del Joglar durant la jornada de dissabte i, per diumenge, hi haurà un vermut electrònic i l´actuació de To Wit, segons ha explicat el programador musical Quim Marcè.

La fira, a més, vol esdevenir a través de l´Espai Empresa un referent pels professionals del sector. Una vintena d'empreses participaran el divendres 13 d´abril a la fira sectorial exposant els seus productes i serveis relacionats amb aquest negoci ambulant. I, a més, durant tot el dia es realitzarà una jornada tècnica on s´oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i les persones emprenedores que vulguin impulsar el seu propi negoci, ha indicat el regidor de Fires, Àlex Barceló.

L'objectiu d´aquesta doble proposta lúdica i professional és convertir Salt en un aparador territorial per als diferents programadors, públics i privats, d'esdeveniments, festivals, fires i altres.