L'Espai Gironès ha estat, recentment, l'escenari d'una trobada entre Judit Neddermann i deu dels seus fans que han pogut compartir unes hores de conversa i música amb la cantant. Els deu fans han estat seleccionats per mitjà d'un concurs que s'ha dut a terme a través de les xarxes socials del Centre Comercial. En aquest concurs hi han participat més de 50 persones.

La iniciativa, organitzada en el marc del Festival Strenes, s'ha portat a terme per tercer any consecutiu . Fa dos anys es va fer amb Sopa de Cabra i l'any passat amb Ramon Mirabet. Una trobada íntima com aquesta permet rebre directament les respostes dels fans i saber algunes cançons i concerts que han ocupat un espai en la seva vida.

Espai Gironès col·labora amb Strenes des de la primera edició i fa dos anys es va optar per impulsar aquesta iniciativa innovadora, que té un gran ressò.

Els deu participants van poder compartir més d'una hora de conversa i de cançons amb Judit Neddermann. El Meet & Greet un cop més ha estat un èxit, segons destaquen els responsables del centre.

El centre comercial porta a terme un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. Els Meet & Greet amb artistes que participen al Festival Strenes forma part d'aquesta filosofia.

Judit Neddermann presentarà, amb la seva característica veu dolça, el seu tercer disc "Nua" ( Satélite K. 2018) divendres 13 d'abril al Teatre Municipal de Girona dins el Festival Strenes. És un treball on ens trobem la Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s'obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.