Girona, una ciutat de primera en cultura, de primera en història, de primera en gastronomia, i de primera en futbol, té una alcaldessa que no té cap intenció d'estar a l'altura i de treballar per a tots els gironins i gironines.

Una alcaldessa que, quan va marxar el Sr. Puigdemont a la Presidència de la Generalitat, va haver de buscar el número 19 de la lista de CiU i, després del fiasco del Sr. Ballesta, va repescar, sense esma ni esperança, una candidata que ha demostrat que no té cap projecte per a la nostra cituat.

I és que, després de dos anys, la Sra. Madrenas només s'ha dedicat a generar confrontació: ha trencat relacions amb les institucions estatals, tan necessàries per les inversions i les infraestructures de la ciutat i ha volgut retirar el nom de la Fundació Princesa de Girona a l'entitat que combina amb el nom de la ciutat l'excel·lència, la internacionalitat, el suport als joves i l'aposta pel talent.

Una alcaldessa que ha ocupat les vies de l'AVE, que ha encapçalat manifestacions, portant els manifestants a les portes de la caserna de la Policia Nacional, ha declarat persona non grata per motius ideològics el Rei i el Delegat del Govern i ha fet unes declaracions irresponsables que falten al més mínim sentit de la responsabilitat quan uns individus han volgut ocupar la seu de la subdelegació del Govern.

Per a qualsevol representant públic és una obligació ser exemplars en el respecte a la institució a la qual es representa, al conjunt de la ciutadania, a les lleis i a les institucions. En el moment en què una alcaldesa anima a la desobediència i assenyala els qui pensen diferent, està perjudicant greument Girona en temes socials, polítics i econòmics, crispant l'ambient i desentenent-se de la seva ciutat.

Per tant, entomem les eleccions municipals de 2019 com una gran oportunitat per consolidar el projecte de Ciutadans, gràcies a la confiança que van expressar els ciutadans el passat 21 de desembre. Estem preparats per liderar l'alternativa als partits independentistes i als vells partits que ja han demostrat que no tenen un projecte de ciutat que prioritzi la seguretat, la neteja, la reactivació econòmica, els equipaments socials i culturals, que són les qüestions que tot gironí vol que prioritzi el seu ajuntament.

Ja és hora que al capdavant de la nostra ciutat hi hagi una persona que sàpiga entendre tots els seus conciutadans, que treballi pel consens, amb respecte per la democràcia i apliqui les lleis amb la responsabilitat que correspon a la figura més rellevant de la ciutat de Girona. Ja és hora de tenir una nova alcaldia a l'altura de Girona.