Un any més, el Festival Internacional del Circ Elefant d´Or ha tornat a brillar. El Festival, que ha obtingut una ocupació del 100% batent rècords amb 30.608 espectadors, ha fet un reconeixement als 250 anys de circ a l´Estat, i des de dijous passat fins aquest dilluns, la màgia del circ s´ha apoderat del Camp de Mart de la Devesa de Girona.

Els grans guanyadors, els que s´han endut els tres Elefants d´Or del Festival, han estat els dos números de funambulisme a gran alçada, balança russa, barra fixa i bàscula del National Circus of Pyongyang de Corea del Nord (guardonats també amb el premi del públic) i un d´icaris de la Jinan Acrobatic Troupe de la Xina.

La setena edició ha comptat amb 88 artistes de 18 països diferents. Ha destacat el grup de malabaristes de la Troupe Chugunov i Tulga el forçut. Els elefants dalinians de Plata han estat per a la Troupe Shatirov de Rússia, Our Story de Rússia-Modàvia i Kuk Ryong Han de RPD de Corea (també premi de la crítica) i els elefants de Bronze se´ls han repartit el malabarista Dmitry Dubinin de Rússia; les cintes aèries A & J del Regne Unit i Ucraïna i Phoenix, a les teles aèries, d´Austràlia. El premi del jurat a la imatge ha estat per a Audrey & Thomas de França i els EUA.