El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or a Girona, que tindrà lloc del 22 al 26 de febrer, ja ha venut 24.000 de les 30.884 entrades, cosa que suposa el 78% del total. El festival engega aquest 2018 una nova etapa a Girona després del seu adeu de la ciutat que l'havia acollit fins a la passada edició, Figueres. Una edició que commemora els 250 anys del naixement del circ com es coneix actualment, amb una selecció d'artistes de fins a vuit festivals a Ucraïna, Kazakhstan, Rússia, Xina, Bielorússia o Israel.

Les diferents «atraccions» que es podran veure al festival es van presentar fa uns dies a Girona i ahir es va fer una nova presentació, en aquest cas a Barcelona. Hi haurà programades 24 actuacionsmai vistes a Europa amb 88 artistes provinents de 18 països diferents. Entre els espectacles, destaquen els dels països de l'òrbita soviètica. Concretament, arribaran fins a la carpa gironina creacions de Corea del Nord, Xina, Turkmenistan Rússia, Cuba, Moldàvia, Argentina, França o Austràlia.

Entre d'altres, es podran veure acrobàcies amb equilibris en escales aèries, malabars, cintes aèries, funàmbuls a gran alçada, balança russa amb barra fixa i bàscula i forçuts, entre d'altres.