Alguns veïns de les comarques de Girona que s'han llevat pels volts de les nou del matí han pogut veure que tenien els cotxes ben blancs per la gelada però en altres poblacions, especialment de la Selva interior, el Gironès i el Baix Empordà, s'han trobat una fina cap de neu.

I és que de bon matí i a mesura que passen les hores està nevant en molts punts de la província i en cotes, on és molt poc habitual.

La cota es situava aquest matí a 200 metres però segons l'últim avís del Meteocat per neu, està previst que nevi a cota zero o a 100 metres al llarg del dia en aquestes àrees.

On la nevada està essent més intensa és la comarca de la Selva i una mostra d'això en són també, que la fina cap de neu que s'hi ha anat acumulant. En aquests moments, a les deu del matí, la nevada s'ha intensificat en punts com Caldes de Malavella, Llagostera, Tordera i fins i tot ja es veuen les primeres volves de neu en punts propers a la ciutat de Girona, com Vilablareix.

Al litoral també hi està nevant, sobretot de la zona del Baix Empordà. A Palafrugell o Palamós hi han caigut volves i a Romanyà de la Selva, ja en plenes Gavarres, hi ha un petit gruix de neu.

Arran de la baixada de temperatures i de la nevada hi ha problemes de plaques de gel o de neu a la calçada de l´AP-7 entre Maçanet de la Selva i Sant Celoni i també a la C-35 entre Hostalric i Vidreres.

La Nacional II també es troba amb molta neu al seu pas per Maçanet.

El Servei Català de Trànsit recomana molta prudència als conductors que hi circulin. Per la seva banda, des d'Infoautopista s'ha anunciat que les màquines llevaneu treballen a la zona per tornar a la normalitat.