13 de octubre de 2017
13.10.2017
40 Años
40 Años

Arriba la segona setmana del documental social

Sota el lema «Resistències i esperances», es van programar vuit diàlegs amb els directors dels treballs cinematogràfics

13.10.2017 | 06:30

La Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona, la Coordinadora d'ONG Solidàries, el Servei Municipal de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Girona i la Biblioteca Carles Rahola posen en marxa la segona edició de la Setmana del Documental Social a Girona. Sota el lema «Resistències i esperances», l'edició d'enguany posarà el focus en diverses alternatives de desenvolupament, de treball o de lluita que estan generant oportunitats i solucions i que són ben desconegudes pel gran públic»

L'activitat se celebrarà a la Biblioteca Carles Rahola del 17 al 20 d'octubre. Aquest cicle de cinema documental vol acostar al públic treballs de qualitat que no compten amb els recursos necessaris per accedir als canals de distribució comercials, i vol també, sensibilitzar sobre alguns aspecte de la realitat social.

S'han programat 8 diàlegs amb alguns dels directors i directores dels 12 treballs documentals que es visionaran al festival. Hi ha documentals sobre la franja de Gaza, sobre els atletes kenians, el poble sahrauí, Andalusia, el pacifisme o El Salvador, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema