02 de octubre de 2017
02.10.2017
40 Años
40 Años

El rector de la UdG s'enfronta a la policia

Bonet estava amb els veïns del barri de Sant Pau quan la Policia Nacional ha actuat a la biblioteca Ernest Lluch - El degà de la facultat de Dret, colpejat per la policia al col·legi Verd

02.10.2017 | 06:30
El rector defensant la jove

El rector de la Universitat, Sergi Bonet s'ha enfrontat a la Policia Nacional al barri de Sant Pau quan els agents pretenien carregar contra una jove al carrer Migdia de Girona.

Això ha succeït aquest matí quan els agents han carregat contra els veïns de la zona que volien entrar a votar el referèndum al col·legi muntat a la biblioteca Ernest Lluch de Girona.

El rector ha assegurat que l'actuació policial és un "atemptat absolut a la democràcia quan les forces de l'Estat impdeixen el dret fonamental de la gent a votar".

El rector finalment ha anat fins a Quart, on ha pogut votar. Ha explicat que havia intentat "anar a votar al centre cívic de Palau, on em tocava, però ha estat impossible perquè han arribat les forces policias, de la policia nacional. Han utilitzat la força per apartar a la gent. (?) Seguirem votant, a Quart o allà on sigui."

Un altre membre destacat de la comunitat universitària de Girona, el degà de la facultat de Dret, Albert Ruda, ha estat un dels centenars de persones que ha protestat davant el Col·legi Verd. Ell mateix ha explicat a les xarxes socials que ha rebut uns quants cops per part de la policia.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema