L'Ajuntament de Sarrià de Ter ja ha donat a conèixer la programació de la Festa Major del municipi, que tindrà lloc de 31 d'agost al 3 de setembre i que inclou una trentena d'activitats. Enguany hi torna a haver les cinc colles, repartits amb cinc colors, que representen els cinc barris que agrupen diferents veïns i amics (qui no és del poble es pot afegir al color amb què se senti identificat) i «competeixen» al llarg de la Festa assistint als actes. La Comissió de Festes s'encarrega de les puntuacions. A l'espera de saber el pregoner d'enguany, la programació oficial de la Festa Major començarà el dijous 31 amb la inauguració de diferents exposicions. Amb tot, a les nou del vespre, la lectura del pregó des del balcó de l'ajuntament donarà el tret de sortida oficial a la Festa.

El pregó estarà acompanyat dels Amics dels Gegants de Sarrià i, en acabar, la colla «Som Blaus», «Som Taronges» i «Som Verds» faran entrega del còdol i de l'escombra a l'Ajuntament. La jornada inaugural acabarà amb una cantada d'havaneres a càrrec de Les Anxovetes i cremat per a tothom.

L'1 d'agost s'ha previst el concurs de Botifarra al Coro, el Correaigua i els primers concerts a les barraques amb l'Orquestra Maribel al pavelló. Entre les activitats del dissabte 2 destaquen la plantada de la 30 trobada de Gegants i una cercavila. Diumenge 3 tindrà lloc l'ofici solemne de Festa Major en honor a Sant Antolí, a més de la passejada en bicicleta pels carrers de Sarrià o espectacles infantils, entre altres, fins al concert de Festa Major i el ball final amb l'Orquestra Maravella.