L'oficina que La Caixa té als peus de Sant Fèlix, al cor del Barri Vell, tancarà el pròxim setembre per traslladar-se a la sucursal que l'entitat té a la plaça Independència de Girona i que actualment s'està reformant per adaptar-la al nou model d'oficines store, més àmplies, amb més caixer i amb horari d'obertura fins a la tarda.

La Caixa de Sant Fèlix es troba a la pujada de Sant Feliu. Més en concret, al final del carrer de les Ballesteries, al punt on es bifurca amb el carrer dels Calderers i la pujada de Sant Feliu. Segons va confirmar La Caixa, aquesta oficina tancarà el 12 de setembre perquè, un dia després, el 13 de setembre, s'inaugurarà la nova i reformada sucursal de la plaça Independència. Així, el personal (i clients) de Sant Fèlix, passaran a partir de llavors a dependre de l'oficina de la cèntrica plaça, la qual es passarà a dir Store Sant Agustí, nom amb el qual antigament es coneixia aquesta plaça.

Ja fa dies que l'oficina de la plaça Independència estava tancada per unes obres de reforma integral. En concret, per adaptar-la al nou model de sucursals que CaixaBank està implementant per millorar el servei als clients, expliquen. Es tracta del mateix model que a Girona van estrenar el 2015 a l'oficina del carrer Santa Clara, la segona de Catalunya i la vuitena de l'Estat que adoptava aquest model. Entre les novetats que presenten les store, hi ha l'horari d'obertura, que serà des del matí fins a les sis de la tarda de forma ininterrompuda. A més, s'incrementa el nombre de caixers, amb nous models, canvia el disseny de l'oficina -que serà més gran- per apropar-la als client de l'entitat, eliminant barreres físiques, amb espais d'atenció personalitzada.

A més, també aportaran propostes com productes i serveis amb packs, apropant així l'oficina a un concepte de botiga (d'aquí el nom store, botiga en anglès).

L'oficina de Sant Fèlix era l'última de l'entitat al cor del Barri Vell, en una zona molt comercial. Amb tot, la sucursal a la plaça Independència només es troba a poc més de 200 metres, a 3 minuts a peu.